Vragen? Bel: +31 (0)71-3312495

WeyKick

Weykick artikelen op=op

Lange tijd was het assortiment van Heemskerk ontzettend uitgebreid. Naast de 5 hoofdcategorieën (tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, sjoelen en airhockey) kon je in onze webshop veel verschillende sport en spel artikelen vinden. Weykick was daar één van.


Omdat we hebben besloten onze aandacht volledig op de 5 hoofdcategorieën te richten, zullen we dan ook stoppen met het aanbieden van Weykick artikelen. Het kan dus zo zijn dat het weykick artikel dat je zoekt niet meer leverbaar is. Voor alle Weykick artikelen die nog wel op voorraad zijn geldt:

op = op!

Klik hier voor de Weykick artikelen

Weykick FootballWeykick Accessoires

De WeyKick speeltafels zijn gemaakt voor het plezier van jong en oud. Anders dan bij andere speeltafels worden de spelers bediend door magneten.
WeyKick is beschikbaar in een aantal varianten. Zo kennen we het WeyKick Football, WeyKick On Ice en WeyKick Tennis. Deze varianten hebben allemaal hun eigen speleigenschappen en vereisen een andere discipline. Toch is de basis principe hetzelfde. De speeltafels zijn zo gemaakt dat het mogelijk is uw handen bij de onderkant van het speelveld te bewegen. Dat is nou juist de bedoeling. Door middel van magneten die u beweegt aan de onderzijde, verplaatst u de spelers die gekoppeld zijn aan de magneten. Voor uw tegenstanders is het dus niet duidelijk wat u gaat doen en met welke snelheid u dit doet? Geeft u de bal een flinke duw als schot op doel of speelt u de bal beheerst over naar u teamgenoot. Het is een eindeloos leuk spel met veel variatie, snelheid en vooral ook behendigheid.
WeyKick speelt u alleen of in teams zodat het nog leuker en gezelliger wordt. WeyKick heeft u het al geprobeerd?

Bekijk hier de introductie video op Youtube.

 Weykick Tennis Weykick On Ice

>